Handlekurv

×

A-FORM ble etablert i 2009 og er et tverrfaglig designstudio som tilbyr produkter, designtjenester og stedstilpasset innredning for private og profesjonelle oppdragsgivere.
Firmaet drives av Ann Helen Hestås og Andreas Østebø. Ann Helen har bakgrunn fra Kunstfagskolen KIR i Stavanger og Andreas har fagbrev som møbelsnekker. Begge fullførte sin bachelorgrad i design fra Kunst og Designhøgskolen i Bergen i 2014.

Idag har A-FORM designkontor, showroom og eget møbelsnekkerverksted i Norges sørligste by Mandal. Vi er totalt fire ansatte og bedriften vokser stadig. Som designere henter vi inspirasjon fra våre omgivelser og våre opplevelser.
Kombinasjonen av design, kreativitet og håndverk på samme sted gjør at vi kan bistå våre kunder gjennom alle ledd av prosessen: fra konseptutvikling, planløsning og 3D-tegninger via produksjon til fullført prosjekt.

Både stedtilpassede interiørløsninger og produkter blir produsert på vårt eget møbelsnekkerverksted i Mandal. Vi blir inspirert av tradisjonelt håndverk og begeistret for moderne teknikker. Vår ambisjon om å skape optimale designløsninger og tidløse produkter går hånd i hånd med et kompromissløst kvalitetskrav til gjennomføring, bruk av råvarer og Norsk produksjon.

Et utfordrende prosjekt er alltid et godt utgangspunkt. Begrensinger holder oss skjerpet og med kreativitet som arbeidsmetode skaper vi nye muligheter og spennende design.
Vår oppgave er å lytte til dine ønsker, sette kursen og skape en kreativ løsning som gir merverdi, ideell funksjonalitet og gode opplevelser.