Handlekurv

×

Kjøpsbetingelser

 

Priser

Alle priser på A-FORM sin nettside er oppgitt i NOK og inkluderer frakt og merverdiavgift.

 

Frakt og levering

Alle varer kjøpt på A-FORM sin nettside blir produsert etter bestilling og sendes direkte etter ferdigstilt produksjon, som normalt tar 6-10 uker.
Alle priser er inkludert levering. I Vest- Agder området leverer vi normalt selv, og i resten av Norge har vi dyktige samarbeidspartnere som hjelper oss med levering.

 

Betaling og personopplysninger

Det er mulig å velge mellom kort eller fakturabetaling.
Om du ønsker å benytte kortbetaling (visa, mastecard, eurocard) foregår det trygt og kryptert gjennom vår betalingspartner Stripe.
Personopplysningene dine er trygge hos oss, og behandles selvfølgelig etter bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger.

 

Retur og forbehold

Alle produkter blir laget på bestilling og er unikt tilpasset til dine spesifikasjoner og kan derfor ikke refunderes. Om du ønsker lager vi gjerne en vareprøve med type treslag og farge i forkant av kjøpet slik at du kan være helt trygg på valgene dine. Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt eller besøke oss med eventuelle spørsmål og det du lurer på.

 

Reklamasjon

Hvis produktet kommer med fraktfirma og har synlig skade på emballasje må transportør underettes om dette ved mottak av varen. Om den ved åpning har fått transportskade gi oss beskjed så fort som mulig.

Skulle varen mot formodning ikke svare til forventningene vil vi rette opp i dette umiddelbart.

Vi tar forbehold om at fargene på nettsiden kun er ment veiledende.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at treverk fra samme treslag kan ha tydelige fargeforskjeller og ta eventuell pigmentering på forskjellig måte.