Logo for A-From, men kun 'A'-delen
Logo for A-From
Logo for A-From, men kun 'A'-delen
Logo for A-From

Interiørarkitektur

+ Møbelsnekkerverksted

123

Om oss

Gjennom en tett dialog med kunden skaper vi vakre og varige løsninger.

Verktøy

Vi vet hva som kreves, og vi forstår verdien av detaljer.

A-Form er et tverrfaglig designfirma etablert i 2009 av Ann Helen Hestås og Andreas Østebø.

Hos oss finner du erfarne interiørarkitekter, møbeldesignere og møbelsnekkere, som er lidenskapelig opptatt av solid håndverk og godt design.

Fra verkstedet vårt i Mandal produseres alt for hånd sammen med våre dyktige medarbeidere, og ved hjelp av en allsidig maskinpark kan vi levere alt fra designtjenester, til stedstilpasset innredning og spesialproduserte møbler.

Typiske oppdrag er design, produksjon og levering av innredning til nybygg, enebolig, hytte eller leilighet. Vi leverer også alt av behov til totalrenoveringsprosjekter for både private og profesjonelle oppdragsgivere.

Vi har solid kompetanse i å produsere fra idé til ferdig produkt, og holder i prosjektledelse for overordnet kontroll på fremdrift og øvrige fagområder fra start til slutt. Hos oss forholder kundene våre seg til et lite team som oppdaterer og ivaretar dem hele veien.

Kundene våre er engasjerte og har ofte mange tanker om hva de ønsker seg. Vår jobb er å hjelpe dem med å finne essensen av det de drømmer om, har behov for, eller at de kan oppdage noe nytt.