Handlekurv

×

Gleden i håndverket, kreativ entusiasme og faglig stolthet er vår drivkraft, og gjennom en tett dialog med kunden skaper vi vakre og varige løsninger. A-FORM ble etablert i 2009 av Andreas Østebø og Ann Helen Hestås. Vi er et tverrfaglig designstudio som tilbyr møbler, designtjenester og stedstilpasset innredning for private og profesjonelle oppdragsgivere, enten med enkelt oppgaver eller hel prosjektledelse med alle fagområder. Kombinasjonen av design, kreativitet og håndverk på samme sted gjør at vi kan bistå våre kunder gjennom alle ledd av prosessen: fra konseptutvikling, planløsning og 3D-tegninger via produksjon til fullført prosjekt.

For oss er allsidighet viktig, og det gjenspeiler seg i vårt verksted og hos våre dyktige møbelsnekkere. Idag har vi en fleksibel maskinpark for å kunne utfolde oss i alle mulighetene som ligger tilstede i gode råmaterialer. Vi blir inspirert av tradisjonelt håndverk og begeistret for moderne teknikker. Vår ambisjon om å skape optimale designløsninger og tidløse produkter går hånd i hånd med et kompromissløst kvalitetskrav til gjennomføring, bruk av råvarer og Norsk produksjon.

Erfaring, kunnskap og nysgjerrighet setter kursen for håndverk som gir merverdi, ideell funksjonalitet og gode opplevelser.